Modernisering og renovering af elevatorer

Skal du have moderniseret eller renoveret din elevator i København eller omegn, står vi hos City Elevator klar til at hjælpe. Uanset om din elevator er helt ny eller 100 år gammel, sørger vi for, at den kører stabilt, fungerer, som den skal, og lever op til gældende lovgivning på området.

Der er mange fordele ved at få moderniseret din elevator. Først og fremmest vil en moderniseret elevator øge bygningens værdi for både ejer og de daglige brugere af bygningen. Derudover vil en moderne og renoveret elevator også skabe bedre sikkerhed, driftsstabilitet og lavere energi omkostninger.

City Elevator rådgiver dig igennem hele processen

Hos City Elevator er det vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt og informeret gennem hele processen, så du ved, hvad der foregår, og hvordan vi moderniserer eller renoverer din elevator. Derfor får du altid tildelt en kontaktperson, som står for denne rådgivning og følger dig gennem hele forløbet – uanset om der er tale om et større eller mindre moderniseringsprojekt.

Vi fokuserer altid på at være loyale overfor vores kunder, og netop vores virksomheds overskuelige størrelse gør også, at du på intet tidspunkt vil blive glemt i systemet. Vi har fokus på dig som kunde, og vi gør vores bedste for at tilgodese lige netop dine behov, så vi gennem samarbejde skaber et færdigt resultat, der lever op til dine krav. Du kan altid regne med os.

Mange års erfaring med modernisering af elevatorer

Hos City Elevator har vi mange års erfaring med modernisering og renovering af elevatorer, og vi har samtidig også erfaring med mange forskellige typer af elevatorer. Det betyder, at vi kan stå for moderniseringen af din elevator uanset mærke og alder. Når det kommer til modernisering af ældre modeller, er vi eksperter, og vi sørger for, at din gamle elevator kommer til at fungere optimalt igen.

Vi kommer altid ud og kigger på elevatoren inden, at vi giver et konkret tilbud på modernisering af elevatoren. Dette gør vi selvfølgelig helt gratis. Her finder vi ud af, hvad der er galt med elevatoren, og så giver vi dig en pris på, hvad det vil koste at få den fikset.

Vi kan modernisere og renovere det hele, uanset om din elevator bare skal have udskiftet få komponenter, motoren, kablerne, dørene, kabinen eller andet. Vi klarer det hele og sørger for, at den kan blive godkendt. Når vi kommer ud og moderniserer din elevator, tager vi selvfølgelig altid hensyn til brugerne i bygningen, og vi sørger for, at forstyrrelser og eventuel larm minimeres.

Vi udfører også

Elevatorservice i København

Hos City Elevator elsker vi vores arbejde, og det kan mærkes, når vi udfører mindre reparationer og gennemgående renoveringer af elevatorer i København og på Sjælland. 

Læs mere her

Elevatorer og vareelevatorer

Vi udfører lovpligtig eftersyn på alle typer elevatorer, uanset om det er en personelevator, godselevator eller køkkenelevator.

Læs mere her

Lifte / Skraldelifte

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer lifte, skralde lifte og person lifte. Det er et krav, at alle lifte skal have udført eftersyn.

Læs mere her

Parkeringsanlæg

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer parkerings anlæg. De krav der stilles i dag til nye byggerier, kræver der etableres parkeringspladser.

Læs mere her

Rulletrapper

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer rulletrapper og rullefortov.
Om det er i et storcenter eller en lufthavn.

Læs mere her

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Med vores priser er vi konkurrencedygtige