City Elevator A/S

Vinder af Rødovres Erhvervspris 2023

Vi fejrer modtagelsen af Rødovres Erhvervspris 2023 med fint besøg

City Elevator-holdet vinder Rødovre Erhvervspris 2023 for indsatsen for at være et eksempel for et stærkere og mere inkluderende erhvervsliv i Danmark. I dag blev prisen fejret med fint besøg fra blandt andet erhvervsministeren og Rødovre borgmester.

I dag har vi fejret modtagelsen af Rødovres erhvervspris 2023 – med fint besøg fra erhvervsminister Morten Bødskov, europa-parlament medlem Christel Schaldemose og Rødovres borgmester Britt Jensen.

”Vi er enormt stolte over at have modtaget prisen, som anerkender vores dedikation til faget, økonomisk vækst og især vores fokus på socialt ansvar. City Elevator og holdet bag hjælper mennesker, der har mødt modgang i livet, og det føles fantastisk at blive anerkendt for,” siger direktør Lars Thorsén Nielsen.

City Elevator A/S, etableret i 2015, stræber efter at være den foretrukne leverandør inden for elevatorservice, reparationer og moderniseringer.
”Siden 2015 har vi opnået at få etableret os som en virksomhed, der prioriterer kvalitet og pålidelighed inden for elevatorservice,” siger ejer Lars K. Nielsen.

En prisvindende vækstrejse

Vi har oplevet en stødt vækst de seneste år, er vokset til 20 medarbejdere, søger fortsat flere medarbejdere og har modtaget anerkendelse og priser for vores økonomiske vækst.

Vi har modtaget Børsens Gazelle-pris fem år i træk, som en anerkendelse for vores rolle i jobskabelse og økonomisk vækst i Danmark.

Vi er stolte over at være kåret til Succes Virksomhed 2023, en pris der anerkender de bedste danske virksomheder for deres enestående vækst og finansielle resultater.

Dertil er vi blevet nomineret til Årets Ejerleder 2023, udvalgt blandt de top-40 af 9000 virksomheder.

Men det, der virkelig gør os stolte, er vores mulighed og indsats for at inkludere socialt udsatte og give dem en chance for at komme tilbage til arbejdslivet.

Vi vil gerne vise vejen for et stærkere og mere inkluderende erhvervsliv i Danmark.

Vil du være en del af vores team?

Hvis du eller en du kender kunne have interesse i at blive Elevatortekniker hos os, så tøv ikke med at kontakte os for en dialog om mulighederne.

City Elevator A/S har specialiseret sig i vedligeholdelse og reparation af alle typer og produkter af elevatorer. Vi arbejder med en bred vifte af kunder og projekter, og vores dedikerede team af professionelle teknikere stræber altid efter at gøre sig umage, give kunderne en god oplevelse og levere kvalitetsløsninger.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, gode udviklingsmuligheder, konkurrencedygtig løn og forskellige personalegoder. Vi holder løbende sociale arrangementer for medarbejdere og deres familier med henblik på at styrke fællesskabet og sammenholdet og bidrage til en sund balance mellem arbejde og fritid.

Har du spørgsmål eller ønsker at søge stillingen, er du velkommen til at Lars på ltn@cityelevator.dk.

Anerkendelser og priser