Elevator service

City Elevator A/S

Elevator service

Hos City Elevator elsker vi vores arbejde. Det mærkes både, når vi udfører mindre reparationer og omfattende renoveringer af elevatorer på Sjælland. Uanset om din elevator er fra sidste år eller sidste århundrede, sørger vi for, at den kører, som den skal. Vi har erfaring med reparationer og moderniseringer af mange forskellige lifte og elevatorer – og vi udfører derfor alle former for lovpligtig elevator service!

Lovpligtigt elevatoreftersyn

Elevatoreftersyn er lovpligtigt. Vi ved, at regelmæssige eftersyn er afgørende for både sikkerheden og driften af din elevator. Med et erfarent team, der behersker en bred vifte af produkter, sikrer vi, at hver elevator – uanset fabrikat – fungerer upåklageligt. Vores teknikere er uddannede til at udføre grundige elevatoreftersyn, der overholder alle sikkerhedsstandarder, så du kan have fuld tillid til din elevators driftssikkerhed. Vælg City Elevator for et elevatoreftersyn, der garanterer kvalitet og pålidelighed for alle typer elevatorer.

 

I mange ældre bygninger passer standardmålene på de nye elevatorer ikke til bygningens elevatorskakt. Derfor kræver det ofte en omfattende ombygning, hvis der skal installeres en helt ny elevator i en gammel bygning. I sådanne tilfælde er det bedre og billigere at renovere bygningens oprindelige elevator. Som din foretrukne partner, står vi klar til at hjælpe med netop denne opgave!

Vi har erfaring med alle elevatormærker og er dygtige til at finde specialløsninger, der bedst matcher dine behov. Vi udfører lovpligtige eftersyn, og vi døgnovervåger tovejsalarmen på elevatoren, så du kan få fat i os hele døgnet – og vi rykker hurtigt ud, hvis der skulle opstå akutte tekniske problemer.

 

 

God vejledning fra start til slut

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt gennem hele processen. Derfor har du altid en person, der følger dig gennem forløbet, hvad end det gælder serviceeftersyn eller større renoveringsprojekter.

Når du kontakter os vedrørende en renovering, kan vi mødes og sammen få syn for sagen. Vi udarbejder hurtigt et tilbud til dig. Det er din garanti for en professionel og effektiv proces!

City Elevator er din pålidelige samarbejdspartner, og vores lokale tilstedeværelse sikrer, at du aldrig bliver glemt i systemet. Vi har en føling med hver enkelt kunde og gør vores til, at du får en nærværende oplevelse. Du kan regne med os!

Erfaren elevator service i København med fingeren på pulsen

Vi har været et aktivt firma siden 2011, og flere af vores teknikere har over 30 års erfaring i elevatorbranchen fra både større og mindre virksomheder. Men selvom vi har været i faget i mange år, bliver vi aldrig rustne! Vi vægter efteruddannelse højt og er altid opdaterede med de nyeste tendenser inden for vores område. Vi har den nyeste ISO-certificering. Det er din sikkerhed for, at vores elevator service altid er af den højeste kvalitet.

Med City Elevator får du nærværende og kvalitetbevist elevator service til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for at høre mere!

Vi udfører også

City Elevator er din certificerede samarbejdspartner til at servicere eller renovere jeres elevator.

L

Reparationer & renoveringer

L

Modernisering af elevator

L

Skraldelift

L

Lift reparation

L

Handicaplift