City Elevator A/S

Job og karriere

Bliv tekniker hos City Elevator A/S 

vi udvider vores team af teknikere

Er du en dygtig tekniker med passion for at løse komplekse udfordringer? Har du erfaring med fejlfinding og reparation – gerne inden for elevatorbranchen? Og ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du samtidig er en delt af et sammentømret team? Så er du måske vores nye elevatortekniker!

Vi leder efter en teknisk stærk profil, der kan bidrage til vores succes med at vedligeholde, reparere og modernisere elevatorer.

Vi er en virksomhed i vækst, som har modtaget Gazelle-priser 5 år i streg, og som for nyligt har vundet Rødovre Erhvervspris, og vi håber, at du vil være med på succesrejsen.

Om os:

City Elevator A/S har specialiseret sig i vedligeholdelse og reparation af alle typer og produkter af elevatorer. Vi arbejder med en bred vifte af kunder og projekter, og vores dedikerede team af professionelle teknikere, stræber altid efter at gøre sig umage og give kunderne en god oplevelse og levere kvalitetsløsninger.

Vores mission er at levere løsninger, der gør en forskel for vores kunder.

Din rolle:

Vi søger en tekniker med viden og erfaring inden for fejlfinding og reparation eller modernisering af elevatorer.

Som tekniker hos City Elevator A/S vil du være ansvarlig for at identificere og løse tekniske problemer på elevatorer, udføre reparationer og sikre, at alle installationer er i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. Du vil arbejde både selvstændigt og som en del af et team.

Vi søger dig, der har:

  • Erfaring med fejlfinding og reparation
  • Teknisk viden om el-systemer og komponenter
  • Evnen til at løse el-tekniske problemer hurtigt og effektivt
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • En proaktiv tilgang til arbejdet og evnen til at arbejde selvstændigt.

Det tilbyder vi:

City Elevator A/S tilbyder en spændende mulighed for at blive en del af vores dedikerede team og bidrage til vores fortsatte succes. Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, gode arbejdsvilkår, udviklingsmuligheder, konkurrencedygtige lønforhold og forskellige goder.

Sådan ansøger du:

Har du lyst til at være en del af vores team? Send din ansøgning og CV direkte til direktør Lars Thorsén Nielsen via e-mail til ltn@cityelevator.dk. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi fejrer modtagelsen af Rødovres Erhvervspris 2023 med fint besøg

City Elevator-holdet vinder Rødovre Erhvervspris 2023 for indsatsen for at være et eksempel for et stærkere og mere inkluderende erhvervsliv i Danmark. I dag blev prisen fejret med fint besøg fra blandt andet erhvervsministeren og Rødovre borgmester.

Anerkendelser og priser