Elevator service i København

Hos City Elevator elsker vi vores arbejde, og det kan mærkes, når vi udfører mindre reparationer og gennemgående renoveringer af elevatorer i København og på Sjælland. Ligegyldigt om din elevator er fra sidste år eller sidste århundrede søger vi for, at den kører, som den skal. Vi udfører alle former for elevator service i København og omegn. Vi har erfaring med reparation og modernisering af forskellige former for lifte og elevatorer. 

I mange ældre bygninger passer standardmålene på de moderne elevatorer ikke til bygningens elevatorskakt. Derfor kræver det ofte en omfattende ombygning, hvis der skal installeres en helt ny elevator i de gamle bygninger.

I sådanne tilfælde er det både nemmere og billigere at foretage en modernisering eller renovering af bygningens oprindelige elevator. Det kan vi hjælpe med, og vi tilbyder grundig elevator service i og omkring København, hvad enten det drejer sig om mindre reparationer eller en mere omfattende renovering af elevatoren.

Vi har erfaring med stort set alle elevatormærker, og vi er gode til at finde de specialløsninger, der passer bedst til dine behov.

Vi udfører desuden lovpligtige eftersyn, og vi døgnovervåger tovejsalarmer på elevatoren. Du kan derfor få fat i os hele døgnet, og vi rykker hurtigt ud, hvis en person sidder fast i elevatoren.

God vejledning fra start til slut

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt gennem hele processen. Derfor har du altid en kontaktperson, der følger dig gennem forløbet, hvad end det gælder et eftersyn eller større renoveringsprojekter.

Når du kontakter os vedrørende en renovering eller modernisering, besøger vi dig og får syn for sagen. Vi udarbejder hurtigt et tilbud til dig, og det ligger normalt klar samme uge. Hvis du takker ja til tilbuddet, går vi i gang med arbejdet.

City Elevator er loyal elevator service, og vores overskuelige størrelse betyder, at du aldrig bliver glemt i systemet. Vi har en føling med vores kunder og gør vores til, at du får en nærværende helhedsoplevelse. Du kan regne med os.

Erfaren elevator service i København med fingeren på pulsen

Firmaet har eksisteret siden 2011, og flere af vores montører har mere end 20 år erfaring fra elevatorbranchen fra både større og mindre virksomheder. Selvom vi har været i faget i mange år, bliver vi aldrig rustne. Vi vægter efteruddannelse højt, og er altid opdaterede med de nyeste tendenser inden for vores område. Vi har den nyeste ISO-certificering, og det er din sikkerhed for, at vores services altid er af den højeste kvalitet.

Med City Elevator får du nærværende og kvalitetbevist elevator service i og omkring København til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også

Raparationer og renoveringer

Skal du have moderniseret eller renoveret din elevator i København eller omegn, står vi hos City Elevator klar til at hjælpe.

Læs mere her

Elevatorer og vareelevatorer

Vi udfører lovpligtig eftersyn på alle typer elevatorer, uanset om det er en personelevator, godselevator eller køkkenelevator.

Læs mere her

Lifte / Skraldelifte

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer lifte, skralde lifte og person lifte. Det er et krav, at alle lifte skal have udført eftersyn.

Læs mere her

Parkeringsanlæg

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer parkerings anlæg. De krav der stilles i dag til nye byggerier, kræver der etableres parkeringspladser.

Læs mere her

Rulletrapper

Vi udfører lovpligtig eftersyn, på alle typer rulletrapper og rullefortov.
Om det er i et storcenter eller en lufthavn.

Læs mere her

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Med vores priser er vi konkurrencedygtige